Σε ποιούς Απευθύνεται

Σε τι βοηθάει πρακτικά, στην καθημερινότητά σου, να γνωρίζεις το σύστημα NLP;

Το NLP μας δίνει εργαλεία και τεχνικές που μας παρέχουν τη δυνατότητα να ανακαλύψουμε ταλέντα που ενδεχομένως κρύβουμε μέσα μας και δεν έχουμε ακόμα αναγνωρίσει.

αλλά και να αξιοποιήσουμε τα αδύνατά μας σημεία με τρόπους που δεν έχουμε φανταστεί. Μας απαντάει στην ερώτηση «πώς λειτουργεί το μυαλό μου και φέρνω τα συγκεκριμένα αποτελέσματα επιτυχημένα ή μη». Αυτή η διαδικασία μας βοηθά να κάνουμε συνειδητές επιλογές, να γινόμαστε κυρίαρχοι του εαυτού μας και να είμαστε αφυπνισμένοι.

Για σένα που ενδιαφέρεσαι να μάθεις περισσότερα

Θα έλεγα ότι ίσως να ασχοληθούμε με πράγματα που ήδη ξέρεις, αλλά δεν ξέρεις πώς τα κάνεις, γιατί τα κάνεις και πώς μπορείς να τα αλλάξεις αν δε σε εξυπηρετούν πια.

Μεγάλο πλεονέκτημα του NLP είναι ότι εστιάζει στη δομή του λόγου κι όχι στο περιεχόμενο, με αποτέλεσμα να μπορείς να αποστασιοποιείσαι συναισθηματικά και να έχεις μια πιο καθαρή ματιά στο θέμα που σε απασχολεί, αυξάνοντας την ευελιξία και τις επιλογές σου.

Επειδή βασίζεται στην εργαστηριακή παρατήρηση, μαθαίνεις να ακούς και να παρατηρείς τον εαυτό σου και τους άλλους οπότε απομακρύνεσαι από την επίκριση και τις ταμπέλες. Αναγνωρίζοντας ότι δεν υπάρχει αποτυχία σε οτιδήποτε κάνεις, τολμάς τα καινούργια βήματα απαλλαγμένος από αντιστάσεις και αντιδράσεις και βρίσκεις τον τρόπο να φέρεις το αποτέλεσμα που θέλεις.

Πιο συγκεκριμένα απευθύνεται σε εσένα που:

  • - Θέλεις να επενδύσεις στη σχέση με τον εαυτό σου,
  • - Επιθυμείς να επικοινωνείς αποτελεσματικά με το σύντροφο σου, το παιδί σου, τους πελάτες σου, τον εργοδότη σου,
  • - Στοχεύεις να αυξήσεις τον πλούτο σου
  • - Επιλέγεις να διακριθείς σε αυτό που κάνεις
  • - Ενδιαφέρεσαι να μάθεις τους μηχανισμούς της επιτυχίας και της ευημερίας,
  • - Αποφασίζεις να γίνεις συνειδητός δημιουργός της πραγματικότητας σου,
  • - Λαχταράς να μάθεις τον τρόπο να συντονίζεσαι με τη λύση του κάθε θέματος που σε απασχολεί.

Μέχρι πότε θα το αναβάλλεις; Κάνε τώρα αυτό το δώρο στον εαυτό σου

Γίνε ο άνθρωπος που παίρνει τη ζωή του στα χέρια του και αποφασίζει να ζήσει αφυπνισμένος. Απόκτησε βαθύτερη κατανόηση του εαυτού σου και μεταμορφώσου στην καλύτερη σου εκδοχή.